L'equip de Contracorrent Bar


Descobriu qui està darrere d'aquest projecte únic que podreu trobar a escassos metres del centre de Barcelona, ​​oferint sempre qualitat, productes de temporada i molt d'afecte en tot allò que fan.

El nostre xef


CREATIVITAT A CUINA AMB ARRELS ITALIANES I RECEPTES MEDITERRÀNIES

Nicola Drago és el nostre xef d'origen italià i establert a Barcelona des de fa anys. Expert en combinar sabors i productes d'Itàlia amb els millors productes que troba als mercats de Barcelona per crear receptes úniques de tapes i platerets.

Nico és creativitat pura a la cuina per oferir les tapes de sempre amb sabors diferents, afegint el seu toc personal i referències a la seva Itàlia natal. No et perdis tota la proposta de tapes i platerets que té preparada per a tu a Contracorrent Bar.


Sommelier i gestió de sala


PASSIÓ PEL VI I PELS NOSTRES CLIENTS

Anna Pla és la nostra sommelier i directora de cada servei. Ella s'encarrega que tot estigui preparat perquè pugui gaudir cada persona que ens visita ia més a més, assaboreix cada plat que ens demana amb un excel·lent maridatge de vins.

Deixa't assessorar per les recomanacions d'Anna, la nostra sommelier experta en vins naturals i en la gestió de tota la sala perquè gaudiu d'un ambient proper i familiar a Contracorrent Bar.

No oblidis preguntar-li pels nous vins que arriben cada setmana al nostre celler.


La nostra filosofia


DISFRUTAR DE BARCELONA MENJANT

Si alguna cosa ens caracteritza a Contracorrent Bar és una la nostra perfecta fusió de les millors tapes maridades amb un bon vi natural en un ambient únic, tranquil i familiar al centre de Barcelona.