Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa:

Denominació Social: Contracorrent Bar SL

CIF: B02682979

Domicili Social: C/Passerell, 79 - (08013) Barcelona

Telèfon: +34 603 18 95 92

Correu electrònic: info@contracorrentbar.com

Protecció de Dades de Caràcter Personal

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'objecte del qual és garantir i protegir, en el que concerneix el tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, informa els usuaris que ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que es disposa en la normativa vigent.

Les Dades de Caràcter Personal que es recullen en els formularis del web site són objecte de tractament automatitzat. La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat l'acompliment de les tasques d'informació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies de l'empresa. S'han adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s'han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten.

L'usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.